Jambatan Kedua Pulau Pinang

8:30 AM

Salam.. 
Entri nie ditaip malam tadi..bukan pagi nie..saje buat autopublish..
semalam before tido saja teringat nak buat entri pasal Jambatan Kedua Pulau Pinang..just nak letak gambar jer..sebelum nie tak perasan pulak yang Jambatan Kedua Pulau Pinang nie sangat cantik dan lain dari yang yang first tu..bila tengok gambar Jambatan Kedua Pulau Pinang hari tu terus kagum..bangga pulak jadi orang Penang..hehe..
tak sabar nak balik sebab nak tengok Jambatan Kedua Pulau Pinang secara live..dengar kata hari nie akan dirasmikan Jambatan Kedua Pulau Pinang tu..lepas nie dah bolehlah guna jambatan baru tu..dekat pon ye jugak dari rumah aku..Oklah, jom tengok gambar Jambatan Kedua Pulau Pinang..sumber gambar dari blog http://www.hasrulhassan.com



Penang Second Bridge Malaysia



Penang Second Bridge Malaysia Photo




Penang Second Bridge Malaysia




Penang Second Bridge Malaysia


Penang Second Bridge Malaysia Photo




Gambar dan Foto Jambatan Kedua Pulau Pinang, Malaysia




Foto cantik Jambatan Pulau Pinang Kedua



Foto cantik Jambatan Pulau Pinang Kedua


Serius sangat CANTIK..
Oklah, got to go..
pagi nie aku ada Exam Forensik..Doakan aku ye..
Mekasih!



You Might Also Like

1 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..