Emergency Man and Woman Episode 5

10:34 PM


Salam.. 




Mesti ramai yang tertunggu-tunggu episode 5 untuk drama nie..sebab aku pon salah seorang yang tertunggu tunggu dari petang tadi untuk tengok episode kali nie..selalunya tengok kat gooddrama je, tapi kali nie lambat pulak..sampai sekarang diorang tak update2 lagi episode 5 tu..
macam mana aku tau ramai yang dok menuggu tu? haa, tengok je kat bawah nie..







 semua orang dok tunggu episode 5..


Ada yang bagi link ke website lain..ada yang boleh buka tapi sub tak sama ngan video..pastu ada yang post website lain lagi..nasib baik dah OK..so, kat bawah nie ada website lain yang korang boleh tengok ye..


Emergency Man and Woman Episode 5


 http://www.drama.net/emergency-couple-episode-5

 http://www.dramano1.com/2014/02/online-emergency-man-and-woman-episode_8.html



Jom shopping di Reddelima

You Might Also Like

1 kata-kata yang comel~

  1. Selalunya pagi tadi dah keluarkan cerita ini..tapi untuk episode 5 ini lambat sikitkan..huhu..layan~

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..