Saya Mahu Shopping di Plaza Ampang City

10:36 PM

Salam..


 sumber:google

Walaupun dah hampir 5 tahun aku tinggal kat KL, tak pernah lagi pergi ke Plaza Ampang City..
sebelum nie pernah dengar pasal tempat nie, ada jual pelbagai barang terutamanya untuk kaum wanita dengan harga yang sangat berpatutan..
masa tu, belum tergerak hari nak ke sana lagi..tapi bila tengok entri bro Eyriqazz, rasa teringin pulak nak pergi..tambahan pula, sekarang nie tengah survey cari travel backpack yang berkualiti dengan harga yang murah@berpatutan..Jadi, terus terdetik dalam hati 'bolehlah aku ke Plaza Ampang City untuk survey travel backpack nanti..mana tau ada yang berkenan kan'..


kat sana juga ada pelbagai macam barang yang dijual..daripada beg, baju, kasut dan banyak lagi...
Bangunan dia pun cantik dan tak crowded sangat macam dekat Plaza GM atau tempat lain..
 Rasanya, tempat nie paling sesuai untuk kaum wanita kalau nak shopping habis-2an..Tengoklah gambar kat bawah nie, mesti rambang mata punya..lepas tu poket pulak koyak rabak sebab banyak sangat shopping..hehe..takpe, sekali sekali...hihi
Pelbagai jenis bag yang berjenama..


 
Shopping di Plaza Ampang City 10
Pelbagai jenis jersi yang boleh dipilih..


Shopping di Plaza Ampang City 19
Banyak gila kasut..daripada kasut kanak2 sampailah kasut untuk orang dewasa..


Shopping di Plaza Ampang City 30
Ruang luas..selesa sikit bila nak shopping..


Jadi kalau korang berminat nak ke sini, bolehlah tengok alamat di bawah..kalau nak lagi senang tengok google maps je..hee


Alamat :
Plaza Ampang City
Tingkat 1, Jalan Ampang
50450 Kuala Lumpur.


Waktu Operasi :
Hari weekday kedai buka jam 1030pg – 700ptg
weekend 1030pg – 730ptg
Kecuali jumaat buka jam 230ptg-730ptg utk bg staff sempat solat jumaat
Kalau nak beli pakaian or barangan secara pukal di sini, bolehla hubungi Encik Izham di 0172040177




You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

  1. Nina pun xpernh pigi sana walaupun dekat jea dgn cheras nih. Nk kena pegi nih. Suami suka kalau ada jersi2 ni

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..