Jomlah join H12 Media

8:21 AM

Salam.. 

Korang pernah dengar tak pasal H12 Media? Kalau dah, baguslah..kalau belum, jom baca entri nie lagi..
sebenarnya H12 Media nie sama macam Nuffnang, Komli, Innity dan sebagainya..memang sesuai sangat untuk para blogger yang trafiknya sangatlah masyuk untuk berdaftar dengan H12 Media ..

Ramai blogger lain yang dah join..Aku join nie pon sebab terbaca di blog Muja.. Lepas tu trylah daftar tapi tak retilah pulak nak verify website..then, mintak tolong Muja dan dia pon bagitaulah camne nak verify website tu..sebenarnya aku tak tau nak letak meta tag camne..hehe..Mekasih Muja tolong bagitau ye..
Daftar semalam, hari nie dah approve..kejap jee..

Ok, tak nak cerita panjang sangat sebab H12 Media nie lebih kurang sama macam syarikat pengiklanan yang lain dan kebanyakan blogger memang dah sedia maklum macam mana syarikat nie beroperasi kan..
Cuma yang bezanya, kalau orang tak klik iklan pon boleh dapat $$ jugak melalui impression blog..makin tinggi visitor yang datang blog korang maka makin tinggilah impression dan jugak $$..

Jom tengok gambar di bawah..Bukti daripada blogger lain yang dah lama berdaftar dengan H12 Media .


syarikat pengiklanan untuk blogger, jana pendapatan sebagai blogger, h12 media
Contoh Referral H12 Media Dot Com

syarikat pengiklanan untuk blogger, h12 media, bukti bayaran h12, jana pendapatan dengan blogging
Contoh Pembayaran Yang Dibuat
syarikat pengiklanan untuk blogger, jana pendapatan dengan blogging, h12 media Pendapatan Dari H12 Media Dot Com. 



syarikat pengiklanan untuk blogger, jana pendapatan dengan blogging, h12 media






Gudluck & semoga berjaya !



You Might Also Like

9 kata-kata yang comel~

  1. wow!! hebat laaa... ena baru je masuk.. hehehehehe

    ReplyDelete
  2. wah menarik ni, thanks for sharing Syu, In Shaa Allah...

    ReplyDelete
  3. hai dear, jom join GA ni ( http://aliyahsyofia.blogspot.com/.../first-giveaway... ) Hadiahnye baucer pembelian RM50^^.btw, done follow u

    ReplyDelete
  4. just register a few days ago.. xtaw laa boleh kekalkn ke tak.. xpa la.. try dlu.. hehe

    ReplyDelete
  5. Mcm best je. Ada free nti boleh daftar

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..