Homestay Regalia Studio - tempat best untuk release stress

1:22 AM

Salam.. 

  
Kan best kalau hujung minggu dapat bercuti kan? tapi yang tak besnye cuti hujung minggu pendek sangat, 2 hari je kan..kalau nak bercuti, mesti makan masa yang banyak dan hanya akan memenatkan diri sendiri je..
Tapi, kini tak lagi..korang boleh bercuti di KL je..haaaa, kat mana tu? Nielah tempatnya --> Homestay Regalia Studio, Kuala Lumpur..

Khas untuk warga Kuala Lumpur yang ingin bercuti di hujung minggu setelah penat bekerja/belajar di hari biasa..Pada aku, Homestay Regalia Studio nie agak strategik jugaklah..walaupun di tengah-2 bandaraya KL, masih ada tempat yang relaks dan tenang macam nie.. Tak lupa juga, harga dia sangat berpatutan..

Antara sebab aku nak bercuti ke Homestay Regalia Studio :

1) Dekat dengan tempat aku..aku stay di HUKM, Cheras..so tersangatlah mudah kalau nak pergi ke sini..

2) Hujung minggu je aku ada cuti..Hari lain sentiasa penuh dengan kelas dan sebagainya..dengan waktu yang singkat, dekat sangat kalau nak bercuti kat sini..jimat masa untuk travel..

3) Sesuai untuk aku berehat sambil me'release'kan stress..maklumah, Pro Exam makin hampir (hujung bulan March nie)

Boleh berehat kat tepi kolam renang nie..tenang je air dia..
 
Homestay Regalia Suite 38


Swimming Pool Homestay Regalia Suite08


Homestay Regalia Suite 53
 Tenang dan nyaman je rasa kalau dapat jalan-2 kat sini..


4)Penginapan yang lengkap dan selesa di Homestay Regalia Studio.
sesuai sangat kalau nak menginap dengan kawan-2 kat sini..kan sama-2 tengah stress skang..HEHE
Selain tu, kalau dapat pergi dengan family pon best jugak..harga dahlah murah berbanding dengan tempat lain di KL..



Homestay Regalia Suite 10
Ruang tamu - nampak luas dan bersih.


Homestay Regalia Suite 17
Dapur - Lengkap dengan microwave, etc.


Homestay Regalia Suite 26
 Bilik air- nampak bersih dan selesa..


5) Pemandangan yang cantik dari Homestay Regalia Studio..


 siang hari.
 
Swimming Pool Homestay Regalia Suite21
 malam.


 cantiknyaaaa!




 Semua gambar di atas adalah hakmilik bro Eyriqazz..




Homestay Regalia Suite
Regalia Service Apartment
Jalan Kuching, 51200 Kuala Lumpur
Lokasinya yang agak strategik dan berdekatan dengan kemudahan public transport dan tempat menarik :
1) PWTC LRT Station ( 5 minit berjalan, kurang dari 500 meter)
2) Putra KTM Station  ( 5 minit berjalan, kurang dari 500 meter)
3) Hentian Bus Putra Station (lebih kurang 5oo meter)
4) PWTC ( 5 minit jalan kaki)
5) Sogo ( beberapa stesen naik LRT dan 5-10 minit drive)
6) KLCC (10-20 minit drive)

Facebook Homestay Regalia Studio –> http://facebook.com/homestayregaliastudio


You Might Also Like

5 kata-kata yang comel~

  1. kalo nak control budget, tinggal kat tempat camne might worth it kan ;)

    ReplyDelete
  2. Wah cantiknya ! kalau cuti sekolah bolehlah pergi :)))

    ReplyDelete
  3. wah, teringin nak pergi juga.

    ReplyDelete
  4. Nice entry..thanks sudi join..In Shaa Allah pemenang akan diumumkan by next week..

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..