Hadiah dari blogger #1

8:30 AM


Salam.. 


Actually dah banyak hadiah aku dapat dari blogger bila menang GA/contest sebagainya..tapi sebab aku postkan ke alamat rumah kat kampung, tak dapatlah aku nak update bila hadiah tu sampai..
bila balik kampung time cuti macam nie barulah sempat nak tengok..tapi nak update hadiah kat blog tu pulak satu hal..kalau rajin, aku updatelah..kalau malas..hee..faham faham jelah..


Hadiah yang aku dapat last week kot..tak sure bila sebab bila balik dah ada kat rumah..
Novel bertajuk Mr. London Ms. Langkawi dari blogger Ain Ruslee..

Muka depan novel..


muka belakang..

novel nie dah habis baca..nanti rajin aku review ye..


hadiah lain..Kad blogger dan juga 2 penanda buku (mini kalender) dari blogger Eca..



dan last sekali Kad blogger (mini calendar) dari blogger Shad !




 Nie dah kali ke-2 kalau tak salah dapat hadiah daripada Shad..sebelum nie dapat ole2 dari korea..tapi tak update pon lagi hadiah tu..*malas*hehe


Papepon..Thanks korang  ^_____^





You Might Also Like

11 kata-kata yang comel~

  1. Assalamualaikum dan salam singgah pagi dik...wahh...bestnya dapat banyak hadiah...tahniah yer dik..Tajuk novel tu macam best jer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam akak..mekasih ye..rezeki..hehe..aah, best jgklah novel tu..

      Delete
  2. Alhamdulillah rezeki, tahniah Syu akak tumpang happy

    ReplyDelete
  3. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  4. mcm best je novel tu syu...nak cari la nnti :)

    ReplyDelete
  5. sukanya dapat hadiah..nak2 plak novel kan..pssttt...bila nak bagi akak hadiah...

    ReplyDelete
  6. wahh.. bnyk nyeee..hee.. tahniahh

    ReplyDelete
  7. waaaaaaaaa bestnyaaaa jomm kongsi dengan kitaa novel tuu hee

    ReplyDelete
  8. singgah sini . kak ain bawu terbaca entry ini .. tahniah because menang GA kak ain , kak ain ada buat GA lg . masih berlangsung , jemput join http://celotehbudakkechiq.blogspot.com/2014/03/giveaway-march-ainruslee-in-dblog.html

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..