Dinner : kuey teow goreng pataya

7:21 PM


Salam.. 

Saje takde keja nak upload gambar makanan yang aku makan malam nie..
baru je habis kelas tadi..terus gi kafe kolej beli makanan, dan sekarang makan !



 nampak gambar luaran macam nasi goreng pataya..


 tapi sebenarnya kuey teow goreng pataya..hehe!


----------


Hari nie ke klinik Dermato..best sangat sebab dapat tengok pelbagai jenis masalah kulit..dan dapat belajar banyak benda baru..Dr M pon best, comel dan lawak..ingat nak jumpa jugak lepas klinik tadi sebab masalah acne, tapi tak sempat sebab patient ramai hari nie..takpe, dr cakap next time boleh jumpa dia bila tak ramai patient..hehe

Jom shopping di Reddelima

You Might Also Like

5 kata-kata yang comel~

  1. Assalamualaikum dan salam singgah sini...wahh...macam sedap jer nampaknya..tak penah rasa lagi ni Kuey Teow Pattaya...

    ReplyDelete
  2. ingatkan ada task kena interview pakar dermatologi tadi :l shafiq nak jemput anda join :) Giveaway Blogger SS

    ReplyDelete
  3. sedap tu..selamat menjamu selera ^^

    ReplyDelete
  4. pestime tgk kuetiow pataya. selalu nasi goreng pataya. hehe

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..