Cerekarama TV3 : Sekali Sayang

11:54 PM

Salam.. 


Cerekarama TV3 hari nie, 4 januari 2014 bertajuk  Sekali Sayang ..




SINOPSIS

Gamal dan Safiya yang berkahwin pada usia mudia mempunyai dua orang anak iaitu Aina dan Alif. Safiya meninggal dunia ketika melahirkan Alif. Gamal membesarkan dua anaknya. Dia membawa diri pulang ke kampung dan dipelawa bekerja di bengkel abangnya, Badrul. Di situ dia bertemu seseorang. Dan sesuatu berlaku..


PELAKON

Beto Kusyairy, Aisya Hasnaa, Nad Zainal, Sheila Mambo, Puteri Syasha Mashitah.


PROMO VIDEO



You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

  1. Cerita apa ni? Tak pernah dengar & tengok pulak T_T

    ReplyDelete
  2. peminat drama melayuJanuary 5, 2014 at 12:22 AM

    suke sgt crita ni....hope ade full movie kat youtube or mana2 yg boleh download...tak tgk dr awal,,,tertinggal 30minit terawal.... lakonan semua pelakon cukup mantap...well done to beto and cik hana (aisya) ;)

    ReplyDelete
  3. peminat drama melayuJanuary 5, 2014 at 12:25 AM

    antara drama terbaik yg pernah disaksikan. tahniah kepada semua pelakon. harap ade full movie utk drama ini yang boleh ditonton semula.tertinggal jalan cerita 30 minit awalan. tahniah pada beto dan cik hana (aisha) atas lakonan yg cukup berkesan. Dulu tak minat beto, sekarang dah jadi peminat setia beto kut. ;)

    ReplyDelete
  4. best ke? akk da lama x layan cerekarama... huhu

    jom join contest akk ;)

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..