Whohaa - Kumpul points & Redeem gajet/hadiah !

5:30 PM

 
Salam.. 

 Korang dah join ke Whohaa? haa, kalau belum jomlah join..
actually aku dah join lama, dari bulan september hari tu lagi..baru-baru nie hot pulak pasal whohaa nie, jadi aku pon nak buat la satu entry..maybe yang mana belum join nak join ke..aku dah pernah redeem sekali haritu..nie nak tengah kumpul points untuk redeem barang lain pulak..hihi
 
 
  http://www.whohaa.com/register?referral=27151
hadiah Ipad mini bagi yang berjaya menjadi Top Referral Nov-Jan 2014..
 
selain hadiah nie, ada banyak lagi hadiah lain yang korang boleh redeem..
nak tengok lebih lanjut, klik sini..
 
 
jomlah join ! senang sangat..satu kempen/iklan dah boleh dapat 30 points..takpe, sikit-2 lama-2 nanti banyaklah..ada hadiah Samsung Galaxy Camera jugak tau..
 
 

Jom shopping di Reddelima

You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..