Viva Home & The Hunger Games

9:47 PM

Salam.. 

Hari nie ingatkan nak gi ke PC Fair KLCC, tapi rasa macam malas nak nak gi sebab nak kena tukar-2 LRT pulak kalau nak ke sana..jadinya disebabkan nak keluar jugak hari nie so aku pon terfikir nak gi tengok movie je..dan tak nak pegi tempat yang jauh..kami pon pilihlah untuk ke Viva Home Cheras..nak gi ke sini senang je, naik teksi tak sampai 10 minit dari HUKM..

plan nak pegi petang, so pagi tu bukaklah website MBO Cinema..dekat Viva Home tu ada MBO, bukan GSC or TGV..alang-alang buka tu, aku pon nampak pasal MBO STARCLUB Card..pendaftaran pon FREE..dan kelebihan ahli MBO boleh dapat tiket FREE time besday month..apalagi, teruslah aku sign up secara online, bulan nie besday aku kot..leh dapat tiket wayang FREE..hehe..dan kad tu boleh redeem dekat kaunter MBO nanti..




MBO STARCLUB


mula-mula aku ingat nak tengok citer FROZEN..tanya Azie (housemate aku) dia nak tengok citer apa, dia kata nak tengok The Hunger Games..kalau boleh aku tak nak tengok The Hunger Games sebab tak pernah tengok part yang sebelum nie..lepas tu tanya lagi sorang kawan aku, Jimah, dia kata nak tengok The Hunger Games jugak..so, terpaksalah aku ikutkan je kan..alang2 nak tengok tu, aku kenalah tengok yang part 1 punya kan..so tengahari tadi layanlah kejap The Hunger Games 2012 nye..bila tengok tu rasa bestlah pulak..before nie aku tak tengok sebab orang cakap dia pasal bunuh-2..aku citer bunuh-2 nie kurang sikit..nanti aku geram dan sedih terlebih pulak bila tengok..huhu

..petang tadi kami pon pergilah ke Viva Home dan amik tiket pukul 3.45pm.. habis dalam pukul 6 lebih jugak lah..lama kot citer nie..tapi berbaloi tengok..cuma ending dia tergantung lah, nanti kan nak ada part lain lagi..





Kad Ahli MBO Cinema..free jer daftar..




siap dapat tiket free lagi..jimat duit..

 

lepas dah tengok movie, makan dulu lepas tu shopping kejap..habis jugak duit aku hari nie..ingatkan nak jimat sebab tu pergi ke Viva je untuk tengok movie..

 

kelebihan jadi ahli MBO STARCLUB..



 Hari selasa leh dapat tiket murah..hehe





oklah, penat dah nie..ada banyak keja yang tertangguh tak siap-2 lagi..

bye!



 
Jom shopping di Reddelima

You Might Also Like

0 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..