Tonton Online Frozen 2013

6:53 PM


Salam.. 

Aku baru je habis download cerita Frozen.. nak tengok kat cinema tak sempat, jadi download jelah..
aku ada jumpa 2-3 website nie..kualiti dia boleh tahan la..gambar agak jelas..


 Elsa & Anna


SINOPSIS FROZEN 

Seluruh wilayah kerajaan menjadi beku dan rakyat menderita kerana kedinginan. Semuanya akibat sihir Snow Queen. Anna seorang gadis yang optimis dan berani bergabung dengan orang gunung ekstrem bernama Kristoff dan pembantunya Sven, seekor rusa. Tujuan mereka adalah mencari Snow Queen. Maka bermulalah suatu pengembaraan hebat penuh cabaran dalam pencarian 'Snow Queen' itu yang mempunyai kuasa membeku, yang sebenarnya adalah kakak kepada Anna iaitu Elsa. Mereka mahu menemui Elsa agar ia menamatkan sihir sejuknya. Dalam pengembaraan itu mereka bertemu dengan orang salji yang lucu bernama Olaf yang kemudian turut serta dalam pengembaraan tersebut.  


Tonton Online Frozen 2013





website nie untuk tonton online je..tapi kalau korang ada IDM atau orbit boleh je download sekali..





untuk yang LINK 1, korang boleh download English sub dekat link di bawah :




[TERGEMPAR] Hanya tinggal 1500 ekor je GAJAH di M'sia --> http://bit.ly/1db27pr



You Might Also Like

7 kata-kata yang comel~

  1. wa...BBL suka tengok movie Frozen.. tq sangat.. boleh tengok banyak kali

    My recent post : Nestle Natural Set Yogurt - Blogger Recipe Challenge (PPP)

    ReplyDelete
  2. wah... blh la sy download esok... hehe.. thanks share...

    ReplyDelete
  3. sebelum nak donlot...frozen ni ckp melayu x?

    ReplyDelete
  4. mcam mana nak download??

    ReplyDelete
  5. link ni senang download n watch online http://mymelayudot.blogspot.com/2014/10/filem-melayufilem-indonesiatv-showdrama.html

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..