Sale @ Lazada

5:24 PM


Salam.. 

hujung-hujung tahun nie banyak betul sale kan? semua tempat nak buat sale termasuk kedai online Lazada..
Kat Lazada nie ada bermacam jenis barang yang dijual tak kiralah barangan elektronik ke, pakaian dan banyak lagi..



Sekarang nie aku selalu jugak buka website Lazada sebab nak cari external hard disk baru..Hard disk aku yang lama dah penuh kot..dahlah 500GB, taktaulah macam mana boleh penuh..dan aku agak terdesak jugaklah nak cari hard disk ni sebab internal disk laptop aku pon FULL..bila nak download citer baru je, terpaksa delete citer lama sebab dah takde ruang..

buktinye ?

tinggal bape GB je free space..actually nie better jugak la, sebelum nie ada bape MB je untuk Data C & D..dasyat betol aku..

so, aku ingat nak beli kat Lazada jelah..nak keluar ke Lowyat malas pulak..weekend mesti ramai orang, weekday pulak tak sempat..

sekarang masih survey lagi tengok yang mana OK dan harga berpatutan..kali nie nak beli External Hard disk 1TB pulak..


oklah, kalau jadi beli nanti aku update..bye!

 




You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..