Review Aplikasi Android Denaihati Terbaru

8:31 PM


Salam.. 

selamat malam semua..mesti hujung minggu nie semua rileks je kat rumah kan..samalah macam aku, 2 hari nie lepak dalam bilik je..makan tido, makan tido..dan study jugak..maklumlah, minggu depan ada Mini C-Ex 2 (ala-ala exam la jugak nie)..

ok, back to the topic..korang mesti dah biasa dengar pasal blog Denaihati kan? kalau tak biasa pon mesti dah jadi biasa kalau korang pergi ke perhimpunan Blogrrr semalam..sebab blog Denaihati
menang anugerah Best Personal Blog..Tahniah diucapkan buat team Denaihati ..

hebat kan?? bukan satu je award yang blog Denaihati  pernah menang..dah berlmbak sampai tak terkira dah..hehe..
dan baru-baru nie team Denaihati dah siap buat satu apps untuk blog mereka.. nak tau apps ape? haa, senang je..
sila amik smartphone korang, buka play store dan taip 'Denaihati'..


haa..jumpa dahh?? tengok gambar kat atas (Denaihati Network)..lepas tu kliklah install ye..tak rugi pon..
tunggu sampai download habis, lepas tu bolehlah start jelajah apps tu ye..




loading........


done !

bila klik open, gambar nie yang muncul dulu..memang Denaihati dan warna hijau tak dapat dipisahkan..hehe



Review aku mengenai Aplikasi Android Denaihati :

1) Kemas dan cantik





2) User friendly..
memang senang nak gunakan apps nie..dan korang boleh klik icon di bawah utk ke blog, fb, youtube Denaihati (dalam kotak merah di bawah)..tak perlu susah-susah nak cari..dah tersedia ada..




3) Cepat loading dan tak mudah 'hang'..
selalunya kalau guna sesuatu apps, kejap-kejap 'hang' kan..terus malas nak guna kalau selalu jadi camtu..
tapi, jangan risau masalah tersebut bila korang guna apps Denaihati ye..

bila korang klik tajuk entri, cepat je entri muncul..tak sampai 5 saat pon..tak payah nak tunggu loading 2-3 minit macam buka blog biasa..haha


banyak lagi sebenarnya..korang bolehlah install apps nie kalau nak tau lebih lagi..hehe..akhir kata, aku memang sukalah dengan Aplikasi Android Denaihati nie..
btw aku guna Samsung Galaxy Tab 7 Plus..



You Might Also Like

6 kata-kata yang comel~

  1. JOM BLOGWALKING ! (masih ada lagi 5 tempat kosong,cepat klik link di bawah). :) BLOG ANDA AKAN DIREVIEW ! :D
    http://syiralokman.blogspot.com/2013/12/senarai-peserta-segmen-i-will-follow.html

    ReplyDelete
  2. good luck..nad pun baru nak install..

    ReplyDelete
  3. Billion terima kasih kerana sudi sertai kontes review aplikasi android denaihati terbaru dan semoga sukses.

    ReplyDelete
  4. tahniah buat beliau... wah... siap ada apps lagi.. mmg terbaik lah..

    ReplyDelete
  5. review yang lengkap sahabat...semoga berjaya.
    Salam kenal dan salam persahabatan

    ReplyDelete
  6. Tahniah…..sama-sama kita pasang apps ini di smartphone kita dan moga memberi manfaat kepada semua sambil memeriahkan segmen review aplikasi terbaik daripada Denaihati. Semoga dapat bonus nanti sempena akhir tahun ini. Wah...ada foto saya lg terbaik la.....kat review google + utk apps android Denaihati.

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..