Pencarian Bloglist By Azyan & Raihana Ramle

3:48 PM


Assalammualaikum w.b.t




Hai semua.. Ha, tak pena-pena yan nak anjurkan GA,kan? So, buat pertama kalinya yan pun menganjurkan GA ni untuk awak-awak-awak semua.. Syaratnya senang je, cuma ikut steps yang telah yan tetapkan ni yea.. Dan ada yang special tau.. Bagi top referral akan dapat hadiah misteri khas dari yan.. Oh, sebelum terlupa, GA ni anjuran bersama yan dan adik yan.. So, hadiah misteri utk top refferal ada 2 lah yea.. ^_^ Jom ikot syaratnya :)








Klik banner untuk join


Syarat-syaratnya :


1. Follow SINI dan SINI dan SINI




2.




3. (*mintak klik like dan taip 'Gud Luck yan')


4. please klik ni sampai habis loading yea (*psst..jgn tipu yea.. nanti yan cek satu-persatu)


**Semua diatas adalah wajib yea..


GA ini akan berlangsung selama 10 hari sebab 5hb yan dah masuk kelas balik,so takot bz.. Hehe..so,jom joinkan diri anda..


Jom shopping di Reddelima

You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

  1. Dari segmen yang sama ^_^
    http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2013/12/pencarian-bloglist-by-azyan-raihana.html

    ReplyDelete
  2. tanx sudi join GA yan and gud luck! ^_^

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..