Hadiah Body Mist Playboy !

6:41 PM


Salam.. 

korang ingat tak aku pernah menang hadiah nie?
 haa, tak ingat takpe..boleh baca entri nie -->Rezeki bulan November #5
..actually, hadiah dah sampai 2-3 minggu lepas lagi..
 tapi baru sempat nak buat entri..maaf ye..biasalah, final year nie busy memanjang..

ok, nielah hadiahnye !




  abaikan background yang serabut tu ye..

Body Mist from Playboy  (Play It Sexy)



gambar nie diambil 2 minggu lepas masa aku kat Penang..disebabkan body mist aku still ada lagi, aku tak buka lagi yang nie..next time dah guna aku citer bau dia macam mana ye..anyway, mekasih blogger Kifli Mally  bagi hadiah nie ye !


You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

  1. Tahniah! Mesti seronok kan3 dapat hadiah gini ^_^

    ReplyDelete
  2. wahhh tahniah..pe2 pon kita tag awak..hee :P ->http://eymasu.blogspot.com/2013/12/giveaway-havoc.html

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..