Contest Kasih Ephyra ~ Phase 1

5:50 PM


Salam.. 




Korang pernah dengar tak produk Ephyra? Produk nie adalah keluaran OceanLife2u.com



 Walaupun baru lagi, tapi produk nie sangat femes..dan yang besnye ramai dah blogger yang minum produk nie..
bila baca testimoni diorang, rasa macam nak try jugak..contohnya macam blogger Yanmie, Eyriqazz dan ramai lagi..nanti aku senaraikan link diorang dekat bawah nie..


sebelum tu, mesti korang nak tau pasal Ephyra nie kan?

Ephyra ialah sejenis minuman antioksida berasaskan kolagen, yang paling sedap, dalam bentuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul dari alam semula jadi di seluruh dunia, (L-Glutathione, Astaxanthin, Acai Berri, Acerolla Ceri, Marigold Flower Extract, Acacia Gum, Superberi & Serbuk Tomato) yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.

Isi Kandungan/ Bahan-bahan :


Beza Ephyra dengan kolagen LAIN :


 EPHYRA menggunakan kolagen ikan laut dalam jenis "white fish" yang hidup di laut dalam. Sebab ikan dekat perairan laut dalam ni bebas pencemaran.  
EPHYRA menggunakan kolagen yg terhidrolisis. Kolagen terhidrolisis tu terdiri daripada pecahan asid amino yg kecik, yang mudah diserap oleh badan.
 
Kolagen dalam Ephyra mudah diserap - part ni yang paling penting. Tau tak kenapa ramai amik collagen tapi lambat nampak kesan? Sebab berat molekul collagen yg tinggi, so badan susah nak serap. Berat molekul collagen sesuatu brand tu diukur dalam unit DALTON (Da).
Semakin cepat diserap, semakin cepatlah nampak kesan kat badan.Fakta penting : Berat molekul collagen Ephyra = kurang dari 1500Dalton 






TESTIMONI







Antara blogger yang dah cuba produk Ephyra:

1) Kak Yanmie : Ephyra Serlahkan Kecantikan

2) Bro Eyriqazz : Ephyra bukan hanya untuk Kecantikan

3) Cik Lily Putih : EPHYRA, Minuman Kesihatan Kolagen Terkini

4) Kak Ina KL : EPHYRA-Terujanya Nak Cuba

5) Kak Mialiana : EPHYRA - Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda



dan ramai lagii....



 Artis pon guna jugak..


dan yang paling penting..mestilah HALAL dan diLULUSkan oleh KKM..

sijil halal ephyra


best kan??? Hari tu dah dapat sample FREE 10 sachets dari contest Eyriqazz..tapi bagi kat mak..teringin juga nak try, tapi fikir next time lah..hope dengan contest kali nie boleh menang lagi dan boleh cuba sendiri..


Maklumat lanjut :





You Might Also Like

6 kata-kata yang comel~

  1. Selamat Bersegmen... Gud Luck... :)

    Jemput ke blog Shawal.. tinggalkan komen sekali tau.. :D

    http://www.pingje.org/toolbar/52145/

    ReplyDelete
  2. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete
  3. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..