360 Effects Whitening Cream (Babah Putih)

10:07 PM


Salam.. 




Berat Bersih 30gram 
Price RM65/ KOTAK

* POSTAGE SEMENANJUNG RM6, SABAH & SARAWAK RM9


(PROMOSI FREE POSTAGE SEHINGGA 31/12/13)


Fungsi Produk 360 Effects Whitening Cream 


360 Effects TM Whitening Cream adalah produk yang diformulakan sebagai produk pencerahan No. 1 Asia kerana bertindak secara semulajadi tanpa sebarang bahan merbahaya. Kesan yang dapat dilihat dalam masa 7hari.
 Selain dari pencerahan, produk ini juga dapat membantu :-
✔ memulihkan sel-sel kulit rosak 
✔ meningkatkan prestasi antioksida
 ✔ membina sel-sel kulit baru
 ✔ menegangkan, melembut dan mencantikkan kulit 
✔ Melindungi sel kulit dari sinaran UV
 ✔ Membaiki teksture kulit, menghilangkan pigmentasi
 ✔ Menghalang kulit dari mengalami kerosakan 
✔ Membantu menghapuskan radikal bebas yang berbahaya 
✔ Membantu menghilang kesan parut


Rasai sapuan krim yang membuatkan anda makin teruja dari hari ke hari!

- tanpa penggelupasan!
- datang dalam saiz yang mudah dibawa ke mana2 sahaja.
- sesuai untuk semua jantina, lelaki dan wanita
- teksturnya sangat halus, ringan, pantas serap dan tidak melekit/berminyak
- menyegarkan dan memelihara kelembapan semulajadi kulit
- sapuan yang licin, hanya picit sedikit saja, memang menjimatkan!
- memiliki aroma sangat wangi dan menenangkan
- sangat sesuai dijadikan sebagai pengganti krim malam harian anda
- juga untuk mencerahkan kulit badan yang kusam/gelap seperti siku, lutut, celahan lipatan
- jadikan ia sebagai losyen harian untuk tangan/kaki bagi mengelakkan sinar UV dan sunburn


 [ Product Knowledge ]

Fungsi bahan Active yang terdapat dalam 360 Effects Whitening :-

1. Glutathione
• Glutathione, sejenis asid amino yang ada dalam hampir setiap organisma yang hidup di muka bumi.
• Agen pencerah dan pemutih yang berkesan.
• Berfungsi sebagai antioksidan yang dapat mencerahkan kulit dgn mencegah pembentukan melanin (sel kulit gelap) sekaligus berfungsi sebagai agen pemutih.
• Glutathione juga boleh meneutralkan radikal bebas, memulihkan sel kulit rosak, dan meningkatkan prestasi antioksida yang lain.

2. Kolagen
• Kolagen amat penting untuk membina dan mengekalkan kulit yang sihat.
• Susutan kolagen akan menyebabkan kedutan, garis-garis halus, pigmentation, dan akan membantutkan proses pertumbuhan sel dan pembaharuan kulit. Akibatnya, kulit kehilangan serinya dan menjadi tidak bermaya.
• Berfungsi utk membina sel-sel kulit baru, menguatkan ikatan sel-sel kulit untuk menjadikan kulit lebih tegang, lembut, cerah, cantik.

3. Apple stem cell
• Apple stem cell bermaksud sel yang telah diambil daripada buah epal. Buah epal tidak mudah rosak dan oleh kerana itu stem cell yang terdapat pada buah ini sangat kuat.
• Buah epal kaya dengan phytonutrient, protein, dan sejenis sel yang dipannggil sel tisu “malus phytocelltec domestica” yang berfungsi melindungi sel kulit manusia daripada sinaran UV yang boleh merosakkan kulit.
• Ia juga mengandungi kandungan vitamin C yang sangat tinggi dan berupaya membaiki dan menggalakkan pertumbuhan sel-sel kulit mati.
• Apple stem cell berupaya membaiki epidermis iaitu lapisan luar kulit selain membentuk pigmen kulit dan menghalang sel kulit daripada mengalami kerosakan.
• Bertindak sebagai antioksidan yang membantu menghapuskan radikal bebas yang berbahaya.




--->Cara Penggunaan<---- p="">Selepas membersih & menyegar, sapu cream dengan pergerakan bulatan hingga ia menyerap ke dalam kulit. Biarkan ia kering sepenuhnya sebelum menggunakan produk lain.
~ Disyorkan pakai pada waktu malam untuk merawat wajah. Liang pori terbuka pada waktu itu.


TESTIMONI


[ 2 hari penggunaan 360 Effects & Miracle Glow ]

'Kulit muka moist & soft' 

 Credit to : Suhanisah Palanisme





Wah excited betul adik Pn. Fellinna ni bercerita mengenai kawan-kawannya yang menegur kulitnya yang semakin cerah dan cantik sangat! Dan sekarang beliau mula berkongsi mengenai kebaikan 360 Effects kepada rakan-rakan. Alhamdulillah..




 Syukur dan terharu bila produk sendiri dapat membantu menyelesaikan masalah ramai orang di luar sana untuk tampil cantik dan berkeyakinan..

Testimoni GEMBIRA dari salah seorang pelanggan pengedar aktif kami, Ayuni Ayumi D Collection

Alhamdulillah krim 'babah putih' telah menyelesaikan beberapa masalah pelanggan beliau:
- kulit makin cerah
- jerawat besar tak jadi tumbuh
- kulit makin licin
- kulit makin gebu
- kesan jerawat makin pudar

Apa pun 360 hanyalah perantara dan ikhtiar, sesungguhnya zat Allah Maha Menyembuhkan.





Review 360 Effects Whitening Cream by Aishah Choh

"Bangun pagi kulit jadi 'toink2'. Sapu kat muka before apply foundation.. make up stay longer tau 



dan banyak lagi testimoni lain..



Testimoni Pengedar


"Fenomena 360 semakin menjadi-jadi! Syukur alhamdulillah menmbah pendapatan saya.."

Alhamdulillah baru ni sempat berchitchat-chitchat dengan salah seorang pengedar 360 Effects, Ayumi Ayuni yang bermula dengan dropship dan tak sampai sebulan dah upgrade.. Kami tumpang gembira mendengar cerita-cerita kejayaan dari keluarga besar 360 Effects dan Raffelinna Group. Membuatkan kami lebih bersemangat merancang pelan pemasaran untuk 2014, antara yang in sha Allah akan kami lakukan dalam masa terdekat ialah:
- iklan di sebuah majalah kewanitaan dan keluargaan (tunggu kelapangan krew mereka sahaja)
- iklan di surat khabar setiap hari
- iklan di muka hadapan surat khabar untuk satu hari weekend
- iklan di radio. untuk permulaan radio RTM Pulau Pinang dan Kedah.
- roadshow ke seluruh negara
- peruntukan FB Ads untuk 'Brand Awareness'
dan macam-macam lagi!

Semuanya untuk membantu pengedar-pengedar 360.




khas bagi yang nak menambahkan pendapatan/part time bisnes !





SMS/whatsapp/email : 0135975040/ syuhadasalleh@gmail.com


*SERIOUS BUYER ONLY*



Jom shopping di Reddelima


You Might Also Like

1 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..