Bel Ami (Korean Drama)

10:38 PM


Salam.. 

Korean drama terbaru lakonan Jang Geun Suk & IU --> Bel Ami aka Pretty Man / Beautiful Man / Beautiful Boy / Pretty Boy.. Drama nie diadaptasi daripada komik ataupon manhwa dalam bahasa koreanya..total episod sebanyak 16 episodes.


Poster Bel Ami (4 watak utama)


Ingatkan Jang Geun Suk dah potong rambut dia dalam drama nie, rupanye belom lagi...dia just ikat je..xpee, asalkan tak nampak feminin sangat..drama sebelum nie yang dia berlakon Mary Stayed Out All Night ke tajuknye, susah nak cam yang mana satu hero mana satu heroin..dua dua nampak feminin..HAHA..Drama tu aku tak tengok habis pon, tak best..




hope rambut dia akan diikat macam nie je sepanjang drama nie..


SINOPSIS

Dok Go Ma Te  (JANG GEUN SUK) is a macho with an impeccable appearance who has shaken up ten of the top 1% it-girls in South Korea. He is about to share some tips on ‘how to get a girl’. Among his women, there is an ordinary girl who falls in love with Ma Te and her name is Kim Bo Tong (IU). The story becomes more interesting when Bo Tong starts to do things to win his heart and the unpredictable romance finally starts.


 Watak Utama (Heroin & Hero)


setakat nie aku baru tengok episod 1..jalan cerita boleh tahan..tapi nampak over sikit watak heroin maybe sebab nak buat sebijik macam komik kot..

yang besnye Han Chae Young & Lee Jang Woo pon berlakon dalam drama nie..aku minat jugak Lee Jang Woo nie lepas tengok We Got Married dulu..





Tengok online --> Bel Ami


Nak 15 sen ? klik sini


You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

  1. memang tgh tunggu drama ni keluar.. huhu, suka her dia.. huwaaa...

    ReplyDelete
  2. yong pun dah suka tengok cerita korea awww haahah

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..