Tebus Topup dengan CellAds

1:04 AM


Salam.. 


tak sampai seminggu join CellAds, Alhamdulillah dah berjaya tebus topup Rm5..walaupun tak banyak, tapi aku tak kisah sebab ianya FREE..

bagi yang tak tau CellAds tu ape, boleh baca di entri nie -->  Cara dapatkan topup & voucher percuma



dekat gambar nie bukti aku dah dapat topup tersebut..Petang tadi redeem, tak sampai 5 minit topup dah masuk..memang pantas laa..

buat pengetahuan korang, bukan pengguna Android je boleh download apps nie, tapi pengguna BB pon boleh jugak..jadi ape tunggu lagi..cepatlah buka google playstore korang dan download..kalau korang malas nak cari, just PM aku kat fb no. phone korang dan aku akan hantar mesej terus ke korang..tak payah susah-2 nak cari apps tu..


Cara nak dapat Point?

senang je..kalau rajin, boleh Ads World setiap hari untuk tengok iklan yang ada..boleh tengok iklan yang sama berulang-ulang asalkan hari yang berbeza..atau invite friends dan dapat 200 points..
dan kalau malas, just tunggu points tu masuk bila ada orang SMS dan Call korang..terus automatik dapat points..

bukan topup je yang korang boleh redeem, ada macam-macam lagi..



senang kan? so jomlah download apps nie..baru lagi..tak ramai yang tahu..


maklumat lanjut, boleh layari :


You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..