iPhone 5 & Shaklee

11:16 PM


Salam.. 

Entri nie dibuat untuk join contest menarik yang dianjurkan oleh pengedar Shaklee iaitu Pn Siti Salwa @ Super Ibu ..Antara hadiah yang boleh dimenangi pulak salah satunya ialah iPhone 5..sebab tulah entri kali nie bertajuk iPhone 5 & Shaklee..


iphone-5s-next-new-iphone
 Nilah hadiahnya-iPhone 5S


 Nie pulak header blog utama Super Ibu..Gambar baby comel tu ialah Ibrahim, anak kepada puan penganjur contest..dah genap setahun pon..

dah sebut pasal Shaklee nie, alang-alang aku teruslah buka cerita pasal satu lagi blog penganjur contest iaitu Vitamin Ibu yang dibuat khasnya sebagai blogshop untuk menjual produk Shaklee..Bila kali pertama buka blog nie, perkara pertama yang kita tengok semestilah header nye kan..Header yang sangat kemas dan mempunyai info yang lengkap bagaimana cara untuk menghubungi kalau ada yang berminat untuk beli produk tersebut.

 tak boleh copy pulak header tu..nak tau kenalah tengok sendiri..hehe^^


Produk Shaklee pertama yang aku nampak masa buka blog tu adalah Set Bersalin Shaklee. Ada info mengenai set tersebut dan juga testimoni..semuanya testimoni yang sangat menarik dan berkesan..Kalau nak baca dan tau lebih lanjut bolehlah klik sini -->   Pengedar Shaklee Malaysia menjual Set Bersalin Shaklee.

Oklah, yang tu sahaja untuk kali nie..bye ! 





 

You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

  1. Assalamualaikum...rakan kita ni join jugak ye...Apa khabar sekarang. moga sejahtera. Saya pun join juga contest ini. Sudilah kiranya adamkelanpangan singgah ke blog saya juga. Lihat pula review daripada saya. Semoga Syuhada berjaya. TQ.

    ReplyDelete
  2. Salam :)

    Terima kasih di atas entri dan selamat berjaya untuk task ke-2

    http://www.pretty0blossom.com/set-mengandung-shaklee-super-jimat/

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..