Iklansticky.com - Pay Per Click

10:44 PM

Salam.. 

Ada satu program Pay Per Click terbaru dan program nie dibuat oleh orang Malaysia sendiri tau iaitu --> Iklansticky.com..


Satu klik akan dapat 15 Sen..
kalau 10 ? Rm1.50
 kalau 100 pulak ? Rm15

dan seterusnya..
nak tau lebih lanjut boleh lah tengok banner kat bawah nie..




Syarat-syarat cash-out :

*Min 100 klik atau bersamaan = RM15.00
**Maksimum cash out = RM250 / agen / bulan


p/s : harap dapat cash out cepat-2..^^


You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

  1. jom masuk neobux lagi best. Anda dibayar dalam USD dollar. tak yah tunggu orang klik. hari2 kita klik iklan yang keluar sendiri tak yah suruh orang lain klik mai la daftar kat daftar neobux di sini

    ReplyDelete
  2. murahnyer 15 sen per click :p

    BW guna nuffnang je, punya la susah nak dapat 1 klik. letak iklan pun suka-suka, test market je :)

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..