Ber'internet' sepuasnya dengan P1 ForHome Unlimited Broadband

2:23 PM


Salam.. 

aku nak share satu plan yang menarik, terbaik, kebaboom sangat dari P1 iaitu P1 ForHome Unlimited Broadband..

dengan adanya plan nie, korang semua tak perlu risau lagi untuk ber'internet sepuas-puasnya tanpa perlu memikirkan extra charges..sebab ianya adalah UNLIMITED ok !

dengan yuran yang fixed setiap bulan, korang hanya perlu bayar jumlah yuran yang ditetapkan sahaja tau..bukan macam sesetengah broadband lain yang kalau hujung bulan je risau kuota habis dan terpaksa bayar lebih..

dengan bertemakan Keep Playing, ianya jelas menyatakan korang boleh terus ber'internet' sesuka hati korang selagi korang larat untuk online disebabkan kuota tanpa had.



korang boleh pilih pakej di sebelah kiri nie untuk harga yang lebih murah..bezanya cuma kelajuan sahaja..bagi aku 1Mbps pon dah cukup laju untuk berblog, berfacebook dan segala ber... lagi laa..


eh, lupa lagi satu benda..untuk modem pulak, korang tak perlu risau dengan bayaran sebab :



' P1 ForHome™ plan also comes with FREE portable WiFi modem for sharing and can be used in more than one indoor location. Simply bring your desktop modem to anywhere within our fast expanding coverage and you will be able to enjoy fast 4G internet connection.'

Modem adalah disewakan secara PERCUMA !!


ianya pakej terbaik khas untuk blogger-blogger di luar sana..jadi tunggu apa lagi, cepatlah buat pilihan ye..


Untuk maklumat lanjut, sila ke sini -->P1 For Home





You Might Also Like

5 kata-kata yang comel~

  1. xtaulahh tpt akak nie ade coverage ke tak..

    ReplyDelete
  2. alah line P1 pernah pki uma TB slow laa..mybe sebab kondo

    ReplyDelete
  3. p1 ni kena tengok coverage dulu kan..kalau tmpt tu mmg fully recover best la laju kan :)

    ReplyDelete
  4. sayangnya dikampung saya tiada coverage...

    ReplyDelete
  5. Orang x pandang dah speed 1Mbps tu mahal pulak rm99...baik masuk streamyx...boleh call & internet...ataupun maxis unlimited coporate data rm68 sebulan je https://www.facebook.com/maxisunlimitedbiz68

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..