The Master Sun Episode 13

11:56 PM


Salam.. 

Ternanti-nanti aku dengan The Master Sun Episod 13 nie..patutnya dah keluar kat Korea semalam dan hari nie sepatutnya dah boleh tengok dengan eng sub lagi..

 tengahari tadi semangatlah buka gooddrama sebab nak tengok episod 13..tengok-2 takde lagi..rasa macam pelik la..so try la cari kat internet..maybe gooddrama lambat update ke kan..





rupa-rupanya episod 13 nie ditangguhkan untuk memberi laluan bagi siaran TV sempena Chuseok Holiday..
fuhhh..sabar jelah..dah last episod hari tu sangatlah suspen..tak sabar nak tau apa yang berlaku lepas nie..
rasa macam nak tengok je tanpa eng sub..hehe..



You Might Also Like

5 kata-kata yang comel~

  1. ohhh cerita korea ke.. hehehe ingat orang putih.. :3

    ReplyDelete
  2. Kan. Dah laa dekat forum sekarang orang semua tengah hot dengan plot episod 13 ni. Dah la nak extend lagi satu episod, tapi episod 13 ni pulak menyakitkan hati. Sabar je la. Huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..sbr jelah..rsa mcm nak baca je review epi 13 nie, tp xbestlah..nak kena tgk jgk..xpuas hati nnti..hehe

      Delete
  3. penantian adalah satu peyeksaan.. hehe

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..