Telefon Percuma untuk Belia dari MYEG

11:34 PM


Salam.. 

terbaca pasal nie kat blog NorFanil ..apa lagi..teruslah daftar..kejap je..

Syarat-syarat kelayakan:
1. Terbuka kepada warganegara Malaysia berumur 21 – 30 tahun sahaja.
2. Pendapatan bulanan kurang daripada RM3,000.

dll..



Telefon percuma dari Myeg


Apa yang akan anda terima:
1. Percuma telefon pintar Ninetology.
2. Percuma RM15 Celcom masa berbual(pek permulaan dengan RM5 TAMBAH RM10 tambah nilai dalam seminggu)

saje je daftar..kalau dapat, rezeki la..
kalau tak, takde rezeki la jawabnye..

dia berdasarkan sape cepat dia dapat..
so,kalau berminat..cepatlah pergi daftar ye..



gudluck !




Cara nak daftar telefon percuma dari MYEG - http://bit.ly/1a9EQ75
Borang untuk mendaftar telefon percuma dari MYEG - http://bit.ly/1dUasTg
- See more at: http://norfanil.com/telefon-percuma-dari-myeg-untuk-belia/#sthash.L5hpJGh6.dpuf
Telefon percuma dari MYeg adalah telefon jenis Ninetology Black Pearl Mini dan percuma pek berbual RM15 dari celcom. - See more at: http://norfanil.com/telefon-percuma-dari-myeg-untuk-belia/#sthash.L5hpJGh6.dpuf

You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

  1. untunglah bg yg umur 21-30 nih.. dpt rebat 200 lg. dari tengah tahun ni lagi rakan2 ofis sibuk daftar n cari phone yg harganya ngam2 200 hehehe..

    ReplyDelete
  2. boleh la apply utk dapatkan hp..hehe

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..