study utk seminar esok

2:02 AM


Salam.. 

saja nak update serba sikit pasal diri aku..sekarang ada kat Teluk Intan..posting selama 2 minggu di HTI (Hosp Teluk Intan)..esok dah kira seminggu dekat sini..setakat nie, Alhamdulillah..dapat belajar banyak benda jugak..ada banyak case yang jarang jumpa kat HUKM contohnya Post Strep AGN..kat sini ada dalam 2-3 case jugak la..

petang tadi teaching pon belajar pasal disease nie..best giler dapat teaching dengan Dr H..sangat baik so taklah stress macam kat HUKM..hehe..



..dan esok ada seminar..tajuk Stridor..malas nak study guna buku, jadi download slide senior dan study dengan tu jelah..

lepas tu, nak tido ! tak sabar nak tunggu esok, nak balik Penang lagi..memang agak kerap balik rumah time final year nie..sebab takde cuti panjang, jadi bila free atau dekat terus je rasa nak balik..


You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..