Coconut Shake

10:29 PM


Salam.. 

dah lama tak makan coconut shake..1st time aku makan kat Melaka la..tempat yang femes tu..Klebang ke namanye..murah dan sedap je kat situ..

sabtu hari tu, aku gi makan tengahari kat Bdr Tasik Permaisuri..ternampak gerai jual coconut shake..so saje je beli sebab dah lama tak minum kan..

 Harga : Rm3 

komen aku : biasa-2 je..manis sangatttt..kalau kurang manis maybe sedap sikit kot..

kalau nak try, boleh lah beli ye..

bye !





 

You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

  1. datanglah trengganu.. kat cni bnyak sgt coconut shake, siap ltak eskrem gtu.. paling penting ori air klapa tnpa gula n harga pun murah je. RM 1 @ 1.50 jeee.. =)

    ReplyDelete
  2. ya Allah sedapnya, serius lama dah tak merasa coconut shake ni..btw, saya klik2 iklan nuff kamu..:)

    ReplyDelete
  3. coconut hsake..fevret ciktom..nmpk sedap..hehe..

    tlg inform detail utk urusan hadiah ye...more detail entry ni>> http://www.ciktom.com/pemenang-simple-giveaway-di-facebook-cik-tom/

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..