Tonton Online Satu Hari di Hari Raya (TV3)

9:28 PM


Salam.. 




 SINOPSIS

 Syafiq dan Dahlia merupakan pasangan suami isteri yang sering berselisih pendapat. Syafiq seorang yang garang dan mementingkan diri sendiri manakala Dahlia pula seorang yang keras kepala dan bersifat keanak-anakan. Tahun ini, buat kali pertamanya, mereka akan menyambut bulan Ramadan sebagai suami dan isteri. Apabila kedua-dua tidak bangun untuk bersahur, masing-masing menyalahkan pihak lain kerana tidak mengejutkannya. Auntie Mariani dan Uncle Usop datang ke Kuala Lumpur dan tinggal bersama mereka. Melihat kepada gelagat pasangan muda ini, Auntie Mariani dan Uncle Usop cuba menolong mereka untuk menyiapkan kerja-kerja rumah. Berjayakah Syafiq dan Dahlia mencari persefahaman antara mereka bagi menjaga keharmonian rumah tangga yang baru dibina?


PELAKON

Johan Asari
Emma Ma'embong
Linda Onn
Shamsul Ghau Ghau
Zarina Zainoordin


Tonton Online






p/s : ramai yang cakap citer nie best..nak tengok tapi belum sempat lagi..sok aku ada exam..so lepas habis exam barulah boleh tengok dengan tenang..doakan aku ye..mekasih !



You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

  1. cam dah tengok tapi tak full hehe tapi certa die best

    ReplyDelete
  2. comey tul emma tu pakai shawl :)

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..