Selamat Hari Merdeka

11:30 PM


Salam..

Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan ke - 56 !




hari nie aku rasa tenang dah hepi je sebab ada dekat rumah..

tapi sedihnya sok dah nak balik..yela, cuti hujung minggu je kan..

so nak enjoy puas-2 dekat rumah..

selamat bercuti  hujung minggu juga untuk semua..


-----------------


selain tu pihak 8share juga ada bagi sesuatu yang best tau sempena merdeka nie..setiap klik akan dikira sbg 31 sen..tapi untuk hari jelah..
jadi kepada yg belum join 8share tu, jomlah join sekarang..
cepat je earning tu naik nanti..hehe



kat bawah nie ada kempen dari 8share..kalau berminat, kliklah untuk maklumat lanjut ye..




























p/s: rasa janggal sikit menaip kali nie sebab bukan guna laptop aku tapi laptop akak aku..terasa lambat je untuk satu entri pon.





You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

  1. enjoy your weekend dan selamat menyambut hari kemerdekaan..

    ReplyDelete
  2. Selamat menyambut hari merdeka yang ke 56...dengan penuh keinsafan

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..