Mineral Coffee

8:00 AM


Salam.. 


Pernah dengar tak pasal Mineral Coffee? bagi penggemar kopi, memang sepatutnya kena tahu pasal Mineral Coffee nie..sebab satu-2nya kopi yang mengandungi GARAM BULUH tau..





..kalau nak tau, banyak kebaikan GARAM BULUH nie..tengok gambar kat bawah nie..



Informasi

Hai-O Mineral Coffee diformulasikan dengan Garam Buluh berorganik dari Korea yang semulajadi, diadun bersama serbuk kopi segera Robusta yang mengharumkan. 

Adunan istimewa kopi ini bukan sahaja memenuhi kepuasan para penggemarnya dengan aroma yang menyegarkan, malahan membekalkan pelbagai bahan mineral terutamanya MAGNESIUM.

MAGNESIUM merupakan sumber mineral untuk menggalakkan penyerapan dan pengekalan kalsium. 

Hai-O Mineral Coffee bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi.

Cara pembungkusannya kecil, mudah dibawa dan disediakan untuk kenikmatan anda pada bila-bila masa.


Ianya :



KHASIAT-KHASIAT MINERAL COFFEE:
 
~MENGAWAL PH BADAN, boleh menuetralkan toksin berasid dengan cepat seperti asid urik,gula dalam darah,kolestrol dan lain-lain.

~MENCEGAH & MERAWAT penyakit kronik seperti penyakit jantung, darah tinggi, buah pinggan, kencing manis, kanser dan lain-lain masalah kesihatan.

~MEMBAIKI MASALAH SISTEM PENGHADAMAN seperti : gastrik, ulser perut, masalah usus,buasir sembelit, diet yg sangat murah dan lain-lain.

~Mempunyai kesan detoksifikasi, PEMBUNUH KUMAN, ANTI KERADANGAN, dan MENEUTRALKAN LOGAM BERAT; Dengan itu ia amat berkesan untuk keradangan paru-paru, hati, buah pinggang, sendi-sendi, mulut dan perut serta lain-lain.

~MELEGAKAN masalah alahan,pigmentasi dan lain-lain masalah kulit. Ia juga boleh MENDHINDARKAN MASALAH BADAN BERBAU, KULAT DI KAKI



Cara Pengambilan
 
Bancuhkan sebungkus Hai-O Mineral Coffee dengan 150ml air panas, boleh diminum selepas dikacau dengan rata.



Harga

Rm26.50 (20 sachet) + FREE GIFT !!

+

  postage (Rm6 SM/Rm9 SS)


jomlah dapatkannya sekarang !

sms : 0135975040
email : syuhadasalleh@gmail.com


**Postage hanya dibuat pada hari Jumaat/Sabtu shj..


PENGEDAR DIPERLUKAN !!

FREE TRIP KE GOLD COAST !!






You Might Also Like

6 kata-kata yang comel~

  1. pernah dengar je syu..tapi tak pernah lagi mencuba..banyak juga khasiatnya ye

    ReplyDelete
  2. sedap ke?
    rasa dia paling dekat dgn kopi apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedapp..rasa dia mcm old town white coffee perisa original punye..rsa mcm pahit2 ckit tp sedappp..

      Delete
  3. nice sharing, baru tau Hai-O pun ada coffee...he he he...

    ReplyDelete
  4. garlic pil ad jual sekali tak dgn mineral coffee ni

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..