besok nak balik !

6:12 PM


Salam.. 

insyaAllah kalau takde pape esok aku nak balik Penang..bukan sebab ada cuti ke ape..cuma cuti hujung minggu jela..

sebabnya aku nak bagi barang (pulangkan sebenarnya) dekat kawan aku..nak pos tak sempat..sebab setiap hari busy dan balik dari wad pon pukul 5 lebih (kecuali hari nie, aku balik sebelum pukul 5..hehe) .. memang tak sempatlah nak ke pejabat pos..

jadinya aku pun fikir punya fikir..better aku balik rumah..lagipun ada kenduri kawen minggu nie..jiran aku kawen sesame jiran..rumah tak sampai pon 200m..kenduri hari sabtu belah perempuan hari ahad pulak rumah pihak lelaki..rugi kalau aku tak pergi..so aku pon buatlah keputusan nak balik..

..dan esok pulak takde teaching dengan Prof Z sebab dah 3 kali teaching untuk minggu nie..cuma ada seminar je pagi esok..memang sangatlah 'line clear' ..insyaAllah tengahari/petang akan bergerak ke Pudu dan seterusnya ke Penang..sukanya !

..plus..housemate aku pon nak balik rumah dia minggu nie..malas la aku nak tinggal sengsorang kan..dahlah haritu tengok 'The Conjuring'.. walaupun dah tak ingat sangat scene2 yg menakutkan tu..tapi bila dok sorang2 pasti akan teringat balik..seramm doh..

..dan..walaupun tak sampai sebulan lagi pon balik rumah hari tu, still rasa tak sabar nak balik tu tetap ada..
indeed, home sweet home..

 



 saje letak gambar nie.. takde motif  =.=




You Might Also Like

1 kata-kata yang comel~

  1. Assalamualaikum dan salam perkenalan...selamat bercuti yea..:) norazhobbies

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..