Milo & Panadol

12:58 AM


Salam.. 

minggu nie minggu ke-2 posting kat HUKM selepas balik dari Hosp. Teluk Intan..kat sana selama 3 minggu..memang agak relax dan heaven jugak la..

tapi bila balik ke HUKM, memang busy tak terkata..cover bed la, oncall etc.. dan aku kalau busy-2 nie mulalah nak sakit sana sini..semalam dah mula sakit tekak, demam..hari ni nak mula batuk pulak..macam yang terjadi masa minggu pertama posting surgery hari tu..semalam after balik ward terus tido je..dah la cwu/manuscript tak siap lagi..jumaat nie dah nak kena hantar..hope aku ada semangat untuk siapkan cwu tu secepat mungkin, insyaAllah..

...tadi baru je balik oncall..nasib baik tak rasa penat sangat..tapi nak kena makan panadol malam nie..sbg prevention utk demam..



minum milo 3 in 1, makan panadol..dan tido !


p/s : terasa cepat je Ramadhan kali nie..tengok-2 dah nak raya..huhu


You Might Also Like

1 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..