Floral Mask Dian Pixy !

3:12 PM


Salam.. 

 ada satu produk baru yang best ! nak tau boleh baca kat bawah ye..

FLORAL MASK by Dian Pixy !!



FLORAL MASK ( 100ml)

HARGA PENGENALAN RM59.90 (hanya utk 5 customer terawal !)

HARGA PADA BOTOL RM64.00 SEMENANJUNG / RM74.00 SABAH SARAWAK

poslaju rm7 / rm10 sabah sarawak

1 Tiub bersamaan 100ml, penggunaan seminggu satu @ dua kali. 1 Tiub dapat digunakan sebanyak 7 – 8 kali ~ sebotol tahan 2 bulan

KEISTIMEWAAN UTAMA PRODUK
Mask ( peel off) yang berwarna 'purple' dengan haruman lavender merupakan satu - satunya dalam pasaran Malaysia
99.99% pasaran mask Malaysia harini adalah mask berwarna hitam atau putih dan tidak mempunyai sebarang bau


FUNGSI PRODUK :
melindungi kulit dari pencemaran
lembut tanpa menipiskan kulit
*EFFECTIVE UNTUK MENGHAPUSKAN bintik hitam & kekotoran yang degil *MENGAWAL MASALAH KULIT muka berminyak !
*MENYAH TOKSIK PADA WAJAH yg jd punca jerawat
*SANGAT DI GALAK KAN UNTUK KULIT muka sensitif & berjerawat

7 BAHAN AKTIF PRODUK :
terdapat 7 bahan aktif yang berfungsi untuk membersihkan serta mencantikkan kulit anda
* Mempunyai MOISTURE COMPLEX untuk kulit kering dan kusam
* Vitamin A, B3, C, E untuk merawat kulit jerawat dan jeragat
* Q10 berfungsi menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan
* HYALURONIC ACID melindungi kulit dari pencemaran dan radiasi uv

INFO LAIN :
*jauhi dari kanak - kanak
* boleh di gunakan oleh lelaki dan wanita seawal 12tahun *halal dan muslim product


TESTIMONI


3 nama besar Ainan Tasneem's , Santai Ben Ashaari , Yuyu Zulaikha pun dah cuba floral mask.. 100% di jamin berkesan..








 

Testimoni yang lain --> Testimoni Floral Mask




 dapatkan 3D SHEET MASK secara PERCUMA dengan setiap pembelian sebotol floral mask !


PROMOSI !
  rm59.90 = 100ml
poslaju rm7 / rm10 sabah sarawak
sebotol tahan 2 bulan

jika belian 2 botol

Floral mask 2pcs + percuma 2pcs 3D sheet mask + percuma cas pos
RM119.80 ( harga asal rm126.80)


order : pm/email : syuhadasalleh@gmail.com




You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

  1. agak mahal kan, but it's worth to have a clean face :D

    ReplyDelete
  2. Lelaki pun boleh pakai jugak yek

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..