Nuffnang Blogbuster : Project C

8:07 PM


Salam.. 

Alhamdulillah, video yang aku submit untuk Nuffnang Blogbuster : Project C berjaya diapproved..

sebenarnya dah lama, tapi baru sempat buat post nie..sebabnya, lepas sehari video iklan tu kat blog aku, lepas tu dah lesap sampailah ke hari nie..baru ada semula..baru aku boleh printsreen tunjuk kat korang..HEHE


iklan nie ada di leaderboard blog aku..


sila klik WATCH AGAIN kalau nak tengok ye..

intro video tersebut..



eh, korang dah join ke AssignJobs.Com ?
daftar je dah dapat $2.00 kot..cepat-2lah join..



bye !

 

You Might Also Like

0 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..