Ninetology Black Pearl II

7:57 PM


Salam.. 

rasa macam dah lama giler tak update blog..tapi memang betul jugak la, dah hampir seminggu..
sebabnya aku di Kem PPD 3 di Ulu Kenas minggu lepas (ahad) sampailah hari jumaat hari tu..
kat sana memanglah sangat-2 enjoy tapi semestinya sangat penat jugak..sempatlah rehat kejap semalam..

tapi boleh rehat kejap jelah sebab esok dah start posting macam biasa..posting pertama sebagai final year medical student..rasa cuak, takut semuanya ada..mesti doctor ada high expectation terhadap kami final year nie..tapiiii..aku still tak study pape pon, tu yang lagi risau..ape-2pon tengoklah dulu macam mana esok..

ok, entri nie sebenarnya nak bagitau yang aku ada beli handphone baru lagi..huhu..dah kuat sangat azam aku untuk semester nie memang tak nak dah beli handphone..tapiiii..tu lahh, azam aku tak kuat sangat, terbeli jugaklah satu fon nie..tapi tak menyesal sangat sebab murahhh..

alasan aku : nak pegi wad nanti malas nak bawak tab..nanti berat bila letak dalam white coat..(alasan yg bagus kan? haha)

dan yang tak besnye, aku tak bagitau mak aku lagi, selalunya aku memang akan bagitau mak aku lepas dah siap beli..jadi, mak aku boleh marah kejap je la..lol !


dahlah, malas nak taip panjang-2, just nak letak sikit gambar fon baru aku tu -->Ninetology Black Pearl II i9400.. buat tatapan akak aku..hehe


 Ninetology


  Rm334 = after Rebat Rm200 + free casing & 2 screen protector + 8GB memory card


 flip casing warna Oren..hanya ada warna nie je..kalau ada warna biru, lagilah bestt..


 cantik jugak kan??



p/s : entri dibuat khas untuk tayangkan gambar fon dekat akak aku..hee







You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

  1. cantik juga...tak beli riban-riban dari jenama terkenal

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..