nak mintak tolong : sape tau camne nak renew domain name dot my?

2:31 PM


Salam.. 

 nak mintak tolong korang..sape yang guna domain dot my (.my) ..korang pernah renew domain name korang tak? tau tak macam mane?

domain name blog nie expires hari nie..dah try email AsiaHost, kol reseller edorey..semuanya tak dapat..
rasanya kalau tak renew lagi, esok blog nie memang dah tak boleh buka..



so, ada sesiapa tau tak?
rasanya kena buat invoice, tapi tak tau macam mana..rasa dah tak nak guna domain dot my nie dah kot..penat cari macam mana nak renew, tapi tak dapat jawapan..huhu..



You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

  1. Dik cube tny blogger coklateyes

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok, thanks kak mimi azirah..syu dah tnya, dia ckp contact syarikat tu..td try contact lg skali akhirnya bjawap..

      Delete
  2. dekat website asiahost tu ada tempat nak klik untuk renew....

    PS: edorey dgn asiahost tu adalah company yg sama...

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..