Jom Daftar AssignJobs.Com

11:27 PM


Salam.. 




 aku baru je daftar AssignJobs.Com nie..dah daftar automatik dapat $2.00 ..cukup
$30.00 dah boleh cashout..yang bestnye jumlah dalam USD kot..cuba darab 3 untuk kira dalam RM..

untuk dapat komisen, kita kena buat job yang ada..setakat nie just like & share facebook post..
dapatlah  $0.50 untuk satu job tu..


pending lagi..tunggu dah approved baru dapat komisen tu..

simple je kan? dok online saje2 bolehlah buat job tu..


so, kalau nak join boleh klik --> Daftar AssignJobs.Com




You Might Also Like

5 kata-kata yang comel~

  1. hohoh.. aku pun ada gak dftr ni. n buat 1 keja.. tpi malang nya keja aku x d trima.. ( baru belajar)

    ReplyDelete
  2. permulaan yang baik dah tu..sama2 kita buat duit online ye.hehe

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..