fREns~

Chocoletto & Susu Kambing

ads ads

Tuesday, June 11, 2013

BEDAK SEJUK TANAKA


Salam.. 

pernah dengar tak pasal bedak sejuk tanaka nie? baru 2-3 hari jadi hot item di pasaran tau..
  yang aku jual nie BEDAK SEJUK TANAKA ORIGINAL FROM MYANMAR .. harga lagi murahhh..


 
BEDAK TANAKA (110GM)
Price : RM45 SM/RM50 SS

RM30 SM/RM35 SS

FREE POS !
 



 BEDAK TANAKA (40GM)
Price : RM30 SM/RM35 SS

RM25 SM/RM30 SS
 

FREE POS !


READY STOCK !!

SMS/WHATSAPP : 013-5975040





BEDAK SEJUK TANAKA sangat berkesan untuk:

- Kecutkan jerawat
- Haluskan kulit
- Cerahkan kulit
- Hilangkan jeragat
- Lembutkan kulit
- Menyejukkan dan mengurangkan
minyak di kulit muka
- Pelindung cahaya matahari
- Selesaikan masalah kulit bukan
sahaja di muka tapi boleh digunakan
satu badan
- Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk dan foundation


 

Cara Guna:

♥ Untuk jadikan sebagai foundation cuma sapukan bedak tate rata2 ke muka guna tangan atau span muka. 

♥ Untuk jadikan sebagai bedak sejuk cuma basahkan tangan atau campurkan bedak tate dgn air dan sapu kan ke muka. 

♥ Lps 30 min boleh cuci atau nk pakai sepanjang mlm pun blh...blh cakap2 time sapu..muka x kedut mcm pakai masker..

♥ Boleh digunakan untuk semua jenis kulit berjerawat, sensitif, normal dan sebagainya. 

  


Ini adalah TANAKA original dari MYANMAR tu..dan ini juga adalah TATE by D.E.A tu..Nora Danish just rebrand this 1 melalui company familynya..

dan ini adalah 100% sama..Jangan keliru ya..TATE betul nama n produk yang sama...ND buat labeling atas nama dia sahaja....yg asal/originalnya mmg amek dr myanmar.












Bedak ni bau lemon..sejuk je rase bile pakai..kalo cuci muka rase licin je pastu..daki2 pun blh tanggal time kita gosok nk cuci muka..mmg best!! Boleh pakai waktu siang sebagai foundation atau waktu malam sebagai bedak sejuk.

Boleh digunakan untuk semua jenis kulit berjerawat, sensitif, normal dan sebagainya. Sesuai untuk lelaki dan wanita...dewasa dan kanak-kanak.


CARA ORDER
lengkapkan maklumat di bawah nie ye..
Nama :
Alamat :
No hp :
Item:
Kuantiti :


 PM/inbox/sms/whatsapp now : 013 5975040/syuhadasalleh@gmail.com

4 comments:

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!