One Woman Can Beauty Contest - Mary Kay

12:01 PM


As-Salam


Attention ! Attention ! Attention !


Attention to beautiful blogger !







Sempena ulangtahun yang ke-50 Mary Kay, pihak Mary Kay telah menganjurkan contest yang bertajuk "One Women Can" Beauty Contest untuk wanita-wanita kat Malaysia ni..




So blogger perempuan boleh join contest ini.

Cungkilkan bakat dan kebolehan anda dengan menyertai "One Women Can" Beauty Contest ini !




Macam mana nak join?


Rebut peluang anda memenangi 1 x Mini Targeted Action Body Lotion and Mini Hand Cream in mesh bag & 1 x Nourishine Plus Lip Gloss bila anda membuat entry tentang contest ni.








atau



Anda kena buat 1 post berkenaan hebahan tentang "One Women Can" Beauty Contest ini,



- 10 post yang kreatif dan terbaik akan memenangi Produk Mary Kat bernilai RM1000

- 2 blog post yang terbaik dan kreatif akan dipilih untuk memenangi percutian ke Hong Kong

(3hari 2malam) bersama pemenang-pemenang akhir acara ini.



atau



Anda boleh mengikuti make over percuma bersama perunding kecantikan yang dilantik di setiap negeri yang terpilih dan menyertai peraduan kecantikan dan rebut peluang menjadi wajah Mary Kay

di Hong Kong !!



p/s : Rugi tak join ! Cubalah.. Rezeki



--------------------------------------------------------------

aku join segmen nie sebenarnya..


klik banner kalau nk join..



You Might Also Like

10 kata-kata yang comel~

  1. memang teringin nak pakai product kosmetik mary kay nie..sebab sebelum nie pernah join class makeup mary kay..memang superb..

    ReplyDelete
  2. macam biasa, good luck syuuuuuu :))
    mana tau boleh pegi koreaaaa wiiiiii ;)

    ReplyDelete
  3. BW dr segmen yg sme..gud luck!
    http://ienaazaidi.blogspot.com/2013/05/one-woman-can-beauty-contest-mary-kay.html

    ReplyDelete
  4. datang berkunjung dari segmen yang sama.. good luck..

    http://budakmanja94.blogspot.com/2013/05/one-woman-can-beauty-contest-mary-kay.html

    ReplyDelete
  5. datang bertandang dari segmen yang sama
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/05/segmen-simple-mary-kay-24-jam-copy.html

    ReplyDelete
  6. Thanks sebab sudi join. Jom blogwalking and follow peserta segmen http://www.syuhadasalleh.my/2013/05/one-woman-can-beauty-contest-mary-kay.html . Nantikan keputusan pemenang ye.

    ReplyDelete
  7. good luck

    http://www.iuzira.com/2013/05/one-woman-can-beauty-contest-mary-kay.html

    ReplyDelete
  8. Salam.. blogwalking sini dari segmen yg sama :)
    http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/05/one-woman-can-beauty-contest-mary-kay.html

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..