Berjaya capture 999 999 di blog PCL

10:19 PM


Salam.. 

haritu PCL ada bagitau yg sape berjaya capture pageviews (PV) yg ke 999 999  akan dapat hadiah misteri daripada PCL..boleh baca entri nie  --> Blog PCL : Print Screen PV ke 999999 ..Hadiah menanti !

sejak hari tu sentiasa aku buka blog PCL dan tengok PV blog PCL..hehe..mana tau kot2 ada rezeki berjaya capture number 999 999 tu..

hari nie aku agak busy, petang macam tu baru dapat online..lepas tu on laptop terus ke blog PCL ..aku hibernate kan je laptop aku cepat sikit nak buka..lepas tu tengok dkt PV lagi bape puluh je nak sampai ke PV 999 999 ..jadi aku pon terus tengok PV tu dok bergerak..tak sabar nak tunggu sampai ke 999 999 ..dah sampai je ke 999 999 terus aku printscreen dan edit guna photoscape..dan terus emel ke PCL..masatu dah ready emel siap2..tunggu nak upload gambar je..hehe..

lepas dah emel, aku ada kelas,,so biarkan jelah emel tu dulu..aku pikir kalau ada rezeki tu, dapatlah aku menjadi yang terpantas capture PV ke 999 999 ..

balik kelas tadi buka emel, tengok ada emel dari google plus pasal entri PEMENANG : Print Screen PV 9 9 9 9 9 9 dan nama aku ditag oleh PCL..

memang hepi tak terkata laa..berjaya jugak aku setelah menunggu selama 3 hari untuk 999 999 tu muncul..hehe..




dan hadiah yang bakal aku dapat ialah T-shirt !!

rasanya nie dah kali ke-2 aku menang contest di blog PCL..

THANKS PCL !!!


You Might Also Like

5 kata-kata yang comel~

  1. alhamdulillah.. bagai sudah dijangka., namun ini adalah atas usaha dan kesabran juga komitmen yg tinggi daripada awak...terima kasih entri ini. sekali lagi Tahniah.

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..