Sinopsis telemovie Andai Itu Takdirnya

12:30 PM


Salam..

Novel ANDAI ITU TAKDIRNYA bakal dimoviekan..dengar kata dalam slot cerekarama TV3 pada 16 APRIL 2013 jam 9 malam ..mesti ramai yang akan tengok..novel dia best, hope movie dia nanti best jugak laa..




SINOPSIS


5 tahun dahulu, Fitri berkenalan dengan guru tadika bernama Fatiha dah mereka jatuh cinta.Malangnya, hubungan mereka dihalang oleh ibu Fitri.Ibu Fitri mahu jodohkan Fitri dengan Nadia.Fitri bekeras untuk mengahwini Fatiha hingga sanggup dibuang keluarga.Walaupun telah memiliki cahaya mata,ibu Fitri tetap tidak menerima mereka. Masa berlalu,Fitri sambung belajar dan Fatiha menanggung keluarga. Sejak itu, Fitri mula berubah.Fatiha bernasib baik bila Firdaus abang Fitri sentiasa membantu Fatiha dan anaknya.Fitri kembali menjalin hubungan dengan Nadia.Demi menyelamatkan nyawa anaknya,Fitri terpaksa menceraikan anaknya.
Walaupun begitu, Fatiha tak menyimpan dendam pada ibu mertuanya hinggakan sanggup mendermakan matanya untuk ibu mertuanya.


PELAKON

Fizo Omar, Nelydia Senrose, Azlee Khairi, Nanu Baharudin




credit :http://admya.blogspot.com/
fb : Andai Itu Takdirnya


update : movie nie bukan adaptasi dari novel ye..tajuk je sama..



You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

  1. dijadikan telemovie?? ala macam sekejap je.dah lah novel tu best.

    ReplyDelete
  2. menarik...macam tragis dan dramatic jer cerita ni...boleh duduk depan tv ni on saturday...

    ReplyDelete
  3. novel dia best sgt!!tgu kita telemovie cmna plak..:)

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..