RUNNINGMAN T-Shirt With NAME TAG (RIP-OFF)

11:05 PM


Salam.. 

untuk peminat Running Man, sape yang nak beli T-Shirt RUNNINGMAN bolehlah tengok dekat bawah je..sesaje promot sebab nampak kat facebook hari tu..lagipon selalu jugak keyword T-Shirt RUNNINGMAN dicari kat blog nie..




Harga adalah seperti berikut;

1 - 5 Helai - RM 40 (sehelai)| RM 45 SABAH&SARAWAK
6 - 10 Helai - RM 35 (sehelai)| RM 40 SABAH&SARAWAK
11 - 20 Helai - RM 30 (sehelai)| RM 35 SABAH&SARAWAK

(RM40 for 1pcs not 5pcs) example : 5pcs - 5xRM40=RM200
(HARGA RM40 sehelai..beli banyak harga jadilah murah,hah tak faham pergi buka kamus!)

.Warna Baju Boleh Di Campur Dan Size
-Size : XS - XXL

.LongSleeve Hanya Ada Dua Pilihan Warna
-Putih & Hitam
-Tambahan RM5 setiap Helai
 
 Promosi FREE GIFT!
-FREE NAME TAG
-FREE GIFT
-FREE POSTAGE
(sehingga 3APRIL SAHAJA)




p/s : macam nak beli..tapi...entahlah..haha

 
 
 

You Might Also Like

14 kata-kata yang comel~

  1. haha mcm mana nak beli dah tamat tempoh hari nih kan haha

    ReplyDelete
  2. Maaf semua..saya tak jual ye..saya just share page ni..

    ReplyDelete
  3. Nak beliiiiii.. dh x bleh order lgi ke?

    ReplyDelete
  4. hi
    if i would like to order 45 pieces of running man name tags, is there any discount??
    how long would it take to be done??

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..