meatball abang burn

11:00 AM


Salam.. 

malam isnin hari tu, kitorang pergi makan di Burger Bakar Abang Burn.. nie sume gara-2 meatball yang hangat diperkatakan tu la..terus rasa macam nak kena pergi jugak..



macam biasa dari HUKM naik teksi untuk ke sana..kitorang pergi ke Burger Bakar Abang Burn cawangan Ampang..nasib baik tak sesat sebab Madi ada GPS dalam henset dia..kalau tak jenuh nak bayar duit teksi lebih sebab sesat..

masa kami sampai nasib baik orang tak ramai sangat..tapi nak order tu kena beratur la jugak, dalam 5-10 minit..time tu kami discusslah nak makan apa..maklumlah first time datang..

lepas dah order, kami duduk dekat meja sambil set masa..katanya dalam 15 minit kan..sempat bergambar sambil tunggu order..

Syair & Madi


rasanya dalam 5 minit macam tu order dah sampai..yeay ! boleh makan..excited nak makan, tapi kena lah ambil gambar dulu kan..

inilah yang kami order.. 3 set meatball & triple burger..


meatball abang burn yang sedap..


triple burger (tak ingat nama penuh)..kalau lagi banyak sos,mayonis..mesti lagi sedap..


Alhamdulillah, malam tu memang kenyang giler..siap bungkus sebab tak habis..





bagi aku, meatball dia sedap jugak..tapi bila makan banyak sangat, rasa muak sikit..
kesimpulannya just makan sikit je meatball ye..hehe



total untuk 3 orang makan..



Burger Bakar Abang Burn
Dagang Avenue Food Court,
Jalan Dagang B/3A,
Taman Dagang,
68000 Ampang



You Might Also Like

5 kata-kata yang comel~

  1. office didiey dekat sgt ngn area tu. tp xberkesempatan lg nk merasa..huhu

    ReplyDelete
  2. burpppp! Akak yg tengok pun kenyang apalagi yg makan.. huhu

    ReplyDelete
  3. Sedapnya, memang boleh kenyang makan menu meatball nih. :)

    RinganTangan.com

    ReplyDelete
  4. sedapnya...semua org pakat review psal meatball abg burn je nie....dah le dok penang..xdpt merasa he3..

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..