Level 7 Civil Servant

9:59 PM


Salam.. 



semalam baru je habis tengok drama korea 7th Level Civil Servant/ Level 7 Civil Servant .. drama nie dah tamat hampir sebulan tapi baru semalam aku sempat habiskan..dulu dah tengok separuh lepas tu lupa macam tu je..

semalam macam boring dan agak free tu yang habiskan jugak..overall aku rasa boleh tahan, sebab ada jugak part yang aku skip..sebab agak bosan dan tipikal jalan citer dia..
watak yang aku minat dalam drama nie Kim Mirae dan Jay ..walaupun diorang watak jahat dalam drama nie tapi suka tengok part diorang berlakon..
dan aku tak bape suka sangat heroin.. banyak part heroin, mak & ayah heroin yang aku skip..
haha..

..jom layan OST yang paling best dalam drama korea 7th Level Civil Servant nie..


Park Ji Hun (of V.O.S.) -Flowers Bloom





inilah Jay..nama sebenar Im Yoon Ho..dia pelakon baru kot..tengok kat internet nie je drama yang dia pernah berlakon..


yang gambar atas tu pulak Kim Mirae..nama sebenar Kim Soo Hyun..
suka dia sebab dia cantik dan watak spy sangat sesuai dgn dia..sebelum nie pon dia pernah berlakon sbg spy jugak..





diorang pon antara watak yang aku suka..sweet..



dan yang besnye, drama nie happy ending..even yang watak jahat pon happy ending jugak..dan sebenarnya diorang bukannya kejam sangat..just sebab nak balas dendam je..nak tau kisah sebenarnya silalah tengok..




You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

  1. Wah, dah habis dah. Tak habis lagi tengok huhuhu

    ReplyDelete
  2. minat citer korea ek..=0 samalah..

    Jom vote saya..

    http://www.melastikbintang.com/blogger/contest-review-blog-paling-popular.html

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..