Blogging Contest by TumtumShop

8:08 PM


Salam.. 


kalau korang nak tau TumtumShop merupakan blogshop yang menjual pelbagai jenis koleksi terkini,cantik dan berkualiti dengan harga yang sangat affordable ..



Antaranya adalah dalam seperti gambar di atas. Selain tu, TumtumShop juga ada menjual tees, jegging, legging, tribal kimono, fishtail peplum, skirt, palazzo, cardigan, lace, shawl, scarf, paisley dan macam-macam lagi...

selain blogshop, TumtumShop  juga ada kedai fizikan sendiri iaitu Butik TumtumShop di Seksyen 7, Shah Alam..Sesiapa yang tinggal berdekatan situ bolehlah datang ke kedai terus..tapi kalau tinggal jauh pon takpe, jangan risau..sebab senang sangat beli online di website tumtumshop.com ..hanya dengan beberapa klik je dah boleh setel..anda juga tak perlu risau pasal postage fee..sebab FREE SHIPPING ANYWHERE IN MALAYSIA !!!




so apalagi..cepatlah ke TumtumShop untuk mencari pakaian terkini yang menarik dengan harga yang sangat berpatutan..


TumtumShop
website : tumtumshop.com

 42 Jalan Plumbum N7/N
Seksyen 7 Shah Alam
40000 Selangor, Malaysia
Phone: (019) 362-2432

 Open Everyday from 9 am to 7pm,
Close on Wednesday

p/s : tolong komen di entri nie sekali ye..sebab pemenang dikira berdasarkan komen terbanyak..
kalau tak tau nak komen apa, boleh je tulis ' TumtumShop TERBAIK !

You Might Also Like

38 kata-kata yang comel~

  1. TumtumShop TERBAIK ! Good Luck sayang :)

    ReplyDelete
  2. jom komen dkt entry ni .. sya nak blogwalking :)

    http://elsaulfahdotnet.blogspot.com/2013/04/blogging-contest-by-tumtumshop.html

    ReplyDelete
  3. oooh free shipping...mcm menarik jugak ni... :)

    ReplyDelete
  4. hai..TumtumShop Daebak! Thumbs Up..

    ReplyDelete
  5. cantik design bajunya..

    Good luck.. :D

    ReplyDelete
  6. wah..bestnyer!!!..rasa cam nak beli je baju kat gambar atas ni...TumtumShop is da best!!

    ReplyDelete
  7. Dah tengok website TumtumShop. Memang TERBAIK !Macam macam ada, dahla affordable, free shipping pulak tuh. Hehe. Good luck sis :D

    ReplyDelete
  8. wah...selamat bersegmen ye...nnt blh la MG shoping baju utk g dating kat Tumtumshop :D

    Jemput join GA dari MG ye...mana tau dpt rezeki terpijak..blh menang emas
    http://cikgogreen.blogspot.com/2013/04/2nd-ga-mg-emas.html

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum awk...

    patotlah nk sy komen ^_^

    cantik gak baju tu huhu

    tapi takkan takde baju utk lelaki?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam..hehe..tu la..nk meraih komen byk2..klau rajin jomlah join contest nie skali..mne tau ada rezeki..

      stakat nie ada baju utk perempuan je..lelaki maybe coming soon kot..bleh bg cdgn kat tumtumshop nie..

      Delete
  10. TumtumShop TERBAIK !

    nanti ai usha ... tgh dok cari blouse tribal yg cun2

    ReplyDelete
  11. thanks kpd sume yg sudi komen..hehe

    ReplyDelete
  12. baru tahu tumtumshop ni. Nak tengok la jap lg. Gud luck join contest ni.

    ReplyDelete
  13. baju pompuan jer??? Baju lelaki tak da ke???

    ReplyDelete
  14. TumtumShop TERBAIK !
    good luck dear!!

    ReplyDelete
  15. TumtumShop TERBAIK !
    wahhh. gudluck yea!

    ReplyDelete
  16. "TumtumShop TERBAIK laa!"

    good luck dear :)

    jom join GA dari saya :)


    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/mini-giveaway-by-nurulfhmt.html

    ReplyDelete
  17. dekat je ngan rumah mak mertua... :)

    ReplyDelete
  18. this cool.. huhu.. thanks singgah blog lyla syg :)

    ReplyDelete
  19. Wahh, syok jugak tenngok pakaian wanita nie.

    Seksi tu. Boleh lah belikan untuk aweks, tapi saya suruh dia pakai dalam rumah saja.

    hihih ..

    Jom rakan blogger sertai kontes saya sebagai promoter kontes dan sertai kontes pada 1 Mei 2013.

    --->http://www.asyrofasristudio.com/menangi-hadiah-tanah-arab-dengan-promosi-kontes/ <---

    ReplyDelete
  20. Cantik design dari TumTum ni. :)
    Nanti boleh terjah ;D

    ReplyDelete
  21. cantik gak designnya ni..anyway gud luck yea :)

    ReplyDelete
  22. TumtumShop TERBAIK !

    lawa2 baju...

    ReplyDelete
  23. tumtum terbaik!! good luck dear

    ReplyDelete
  24. TumtumShop TERBAIK !

    GuDLuck yee...^_^

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..