BEN ASHAARI dan WEECLICKS

10:24 AM


Salam.. 

nak join segmen BEN ASHAARI dan WEECLICKS..

BEN ASHAARI


KENAPA NAK MENJANA PENDAPATAN MELALUI INTERNET INI ?


sebab ianya agak senang..boleh buat secara suka-2 dan bila-2 masa time ada masa free..selain tu bolehlah cari duit poket/lebih sikit..

tamat pada 20/4/2013



Segmen ni ditutup jam 5 petang 20/4/2013 tapi contest di bawah ni berterusan hingga 18/6/2013 !!
Bagi rakan rakan di FB dan Twitter yang takde blog pula , blogger pon boleh join .. Korang berpeluang menang hadiah yang ditawarkan dibawah ni dengan cara mudah sangat ! Ikut je langkah yang dikehendaki ..



Amatlah mudah untuk menang. Anda hanya perlu ikuti langkah-langkah tersebut:


Langkah 1: Daftarkan diri di www.weeclicks.com.my . Klik butang “Sign Up” yang berada di atas.


Langkah 2: Pergi layarilah fan page kami di facebook.com/weeclicks dan “Like” fan page kami.


Langkah 3: Habiskan ayat ini:
Saya suka berkongsi di Internet kerana…………(tulis apa yang anda suka, tidak had nombor perkataan. )


Langkah 4: Email penyertaan anda ke win@weeclicks.com.my.


Penting! Tingkatkan peluang anda memenangi hadiah kami dengan berkongsi (share ) kempen dalam portal kami!




You Might Also Like

10 kata-kata yang comel~

  1. PCB singgah dari segmen yang sama

    http://kringg.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
  2. Wah...nice punye jawapan
    aah..sama la kita :)

    http://umikasum.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    JEMPUT SINGGAH KE BLOG YUMIDA :)

    ReplyDelete
  3. Salam..Zai singgah dari segmen yang sama & follow blog ni :)

    http://perempuankampungmoden.blogspot.com/2013/04/segmen-ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
  4. jaa datang dari segmen yg sama jugak.

    http://www.jaakechik.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
  5. slm sggh dr segmen yg sama.gigil jari nk bw laju2 ni he3....All the best tau,sis!

    http://born2touchurheart.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
  6. Hai! Sy datang dari segmen yang sama..
    done follow you.. follow me back ya! thanks!

    http://www.daliagallery.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
  7. dtg dari segmen yg same. follow sini. lucky no 2461. :)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
  8. singgah jalan-jalan sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
  9. good luck untuk segmen nie dear..
    singgah sini

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..