5th year a.k.a final year

10:20 AM


Salam.. 

hari nie secara rasminya telah bermula tahun baru, semester baru bagi pelajar tahun akhir fakulti perubatan UKM..




tahun 5 semester 9 bermula dengan SSM posting..posting nie actually dah bermula sejak tahun 4 lagi..tapi sebelum nie hanyalah pada hari khamis petang setiap minggu..

posting SSM selama 7 minggu nie bermula dengan briefing SSM pagi tadi..
prof R just bagi briefing sikit dan tanyakan pasal update setiap group..

tak sampai 2 jam dah habis..dan sekarang aku dah ada dekat bilik..nak siapkan SSM aku yang hampir nak siap..nasib baik group SSM aku buat research/kajian yang agak mudah..boleh buat dekat rumah..

kalau group lain, ada yang agak susah jugak..terpaksa ulang alik ke KCKL di chowkit tu..hopefully, SSM aku berjaya disiapkan awal dan sempurna..insyaAllah..

oklah, now nak layan drama korea jap..then nak sambung buat SSM..kalau rajin nanti aku bw..silalah tinggalkan lnk blog korang ye..


bye !




You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

  1. http://Sumijelly.com

    Wah....dah akhir tahun...

    Selamat belajar dan menghabiskan semeter terakhir ni....

    Berseronok bersama rakan2 yg selepas ini akan berpisah...untung dpt belajar tinggi2..kak sumi x pernah masuk asrama pun. ..hik3




    ReplyDelete
  2. Good luck Syu, dah tahun akhir ye..?
    Sama la kita, tp MJ tahun 4

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..