TESTIMONI XLOSS PURE TEABERRY JUICE

8:47 PM



Salam.. 

jom tengok testimoni untuk produk  Felinna X-Loss Pure Teaberry Juice.


TESTIMONI XLOSS PURE TEABERRY JUICE




TESTIMONI AWAL (credit to: Felinna Beauty Stokis Honey Nasehah)



Saya sendiri dah consume X-Loss Pure Teaberry Juice dan saya dah loss 1kg selepas 6 hari minum juice teaberry ni, saya tak diet sgt pun still mkn western food juga selalu hehe... Dah loss 1kg dlm masa 6hari , ada 14 sachet juice lagi bersamaan 14hari lagi untuk dapatkan testimoni utk 1 kotak !
in sya ALLAH akan loss banyak kg lagi if consistent dlm masa 14 hari je lagi !

* Testimoni ini adalah telus kerana gambar ditangkap dgn penimbang juga *
 



PROMOSI !!!



RM90 sahaja !


 

You Might Also Like

0 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..