Nak tiket movie FREE?

10:05 PM


Salam.. 

Nak tau macam mana nak dapat tiket movie FREE

first, pergi ke website nie, KLIPS (www.klips.my)



..

 

then, pilih movie mana yang korang pernah tengok dan tulis review pasal movie tu..




 contoh review :



setiap review ada ponts tertentu..jadi korang boleh review sebanyak mana movie yang korang nak review..

bila dah cukup points untuk dapat FREE tiket movie, silalah redeem..


eh,selain tu..korang boleh jugak join lucky draw nie..

senang je, just klik movie yang korang nak tengok, then jawab survey/share link..setiap 1 klik akan dapat 1 chance nak menang lucky draw tu..




setakat nie ada 2 movie yang boleh dipilih..

klik je kat gambar movie tu ye..


jom ke KLIPS ! selamat mencuba !



You Might Also Like

0 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..