nak balik walaupun sekejap

3:02 PM


Salam.. 

yeay! akhirnya aku nekad nak balik Penang petang nie..

asalnya nak balik awal bulan 4 nanti, sebab nak tunggu habis posting reseat dulu..

tapi dah homesick pulakk..so, terpaksa jugak balik dalam masa yang singkat nie..

aku nak balik dalam 3-4 hari je..next week kena  balik sini dah sebab nak mulakan reseat posting yang lagi satu..

but sampai sekarang result semester 2 yang official tak keluar-2 lagi..padahal dah delay dari last week lagi tu..

katanya hari jumaat nie baru nak keluar, hope betullah tu..dah ramai yang dok pegi tanya kat pejabat bila result nak keluar tapi asyik jawab, esok,esok dan esok..akhirnya orang tu jawab jugak hari jumaat..so, dah takde la yang pegi dok tengok result dah keluar ke belum..(utk kami, result ditampal dekat dengan pejabat akademik)..

 aku pon dah fed up menunggu, tapi nasib baik aku dah tau result aku..so, takde la nervous menunggu macam yang lain..huhu

oklah, tak sabar nak balik Penang..nak bawak balik brg2 yg beli kat Sabah hari tu..takdelah banyak sangat, tapi senang kalau bawak balik awal-2..takdelah rosak makanan yg aku beli..kalau dekat sini lama lg, habis makanan dimakan aku sorang je..hehe

mood nak bercuti di rumah..yeay! doakan aku semoga selamat sampai ye..




You Might Also Like

5 kata-kata yang comel~

  1. hai anda di tag...

    http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/03/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-anak.html

    ReplyDelete
  2. Hai. :) Salam perkenalan. Mari join sini. ^^

    http://meyrajohn.blogspot.com/p/jointhiscontest.html

    Untuk tingkatkan pageview, followers and traffic korang meningkat hingga tahap AWESOME!!

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/segment-lick-exchange-affie-by.html

    Thanks dear!!

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..