Mini GA sempena 2nd Anniversary

10:57 PM


Salam.. 

nak join Mini GA sempena 2nd Anniversary.



KENANGAN MANIS ANDA DENGAN INSAN TERSAYANG
 
Actually, banyak juga kenangan manis dengan kawan-2..sejak di sek rendah, sek men, matrikulasi sampailah ke U sekarang nie..dan kawan-2 di sek rendah sampailah ke U, kebanyakannya kawan baru..tapi kawan lama tidaklah dilupakan pulak..bagi aku kenangan dengan kawan masa di sek rendah, lepak di surau lepas habis waktu sekolah..kadang-2 time rehat or takde kelas pon pergi surau..sebenarnya pergi surau tu untuk tido..haha..teruk betul..tapi takpela, time tu budak-2 lagi..

sek men pulak, kenangan lepas sama-2 ngan kawan dekat library (dulu pengawas perpustakaan)..lepak sambil baca novel dan borak-2..memang seronok bila teringat balik..

oklah, setakat tu je kot..banyak juga kenangan manis masa kat matrik dan dekat U (currently) dan aku harap akan ada lagi kenangan manis bersama ngan kawan-2 aku di sini..



Tarikh tutup: 17 MAC 2013 11.59pm

You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

  1. tq join..rajin2 jenguk kenangan manis blogger lain kat sini,

    http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-mini-ga-sempena-2nd.html

    KAT SEKOLAH ADALAH KENANGAN PALING MANIS..;-)

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..